logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat

Styling

Genom styling lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper

Att styla sin bostad inför försäljningen är en god investering. Genom styling hjälper vi våra säljare att lyfta fram sina hems bästa sidor, vilket kan ge både fler klick på Hemnet och i slutändan ett högre försäljningspris. Dessutom är styling avdragsgillt, vilket gör det till ett enkelt och förmånligt sätt att lyckas med sin försäljning. Homestyling och homestaging kan väsentligt öka värdet på din bostad. Ditt hems unika egenskaper och fördelar framhävs och förhöjs. Vår stylist skapar ett positivt helhetsintryck inför försäljningen.

Vi har stor erfarenhet av homestyling och har förmedlat många stylade bostäder på Gotland med väldigt gott resultat. Vår homestyling framhäver ditt hem med väl genomtänkt, funktionell och snygg inredning. Det är viktigt att spekulanter kan se alla möjligheter och fördelar både genom bilderna vi använder i annonseringen och under visningen. Målet är att visningsbesökarna ska känna att de går in i sitt framtida hem, därför är det viktigt att utgå från livsstilen hos dem som vill köpa bostaden. Vi säkerställer att känslan i bostaden är personlig, men inte privat, och ser till att den tilltalar alla sinnen, eftersom de har en stor del i beslutsfattande när man köper bostad.

Välkommen att kontakta oss så berätta vi mer om hur vi kan hjälpa dig styla din bostad!

“Vi är en mäklarbyrå med känsla för detaljer. Det gäller såklart även stylingen!”

Styling när den är som bäst

Vår egen stylist Caisa har en otrolig känsla för detaljer, och älskar att se och lyfta fram det unika i varje bostad. Vi vill att varje hem ska se vackert och tilltalande ut när det läggs ut till försäljning, men utan att det första man tänker är att det är stylat.

Varmt och välkomnande är Caisas ledord – och det genomsyrar såväl stylingen som bilderna och känslan när man kommer till visning. För att få till den personliga och hemtrevliga känslan samarbetar Caisa med butik Landa i Klintehamn på södra Gotland. Karolina som driver butiken har även hon en fantastisk känsla för det vackra och personliga, och genom att använda delar av hennes sortiment av såväl gamla som nya ting i våra stylinguppdrag skapar vi unika miljöer med ett varmt och välkomnande helhetsintryck.


Före och efter

Med känsla för detaljer

Vår stylist Caisa lyfter fram det bästa i varje bostad för att få det att se tilltalande ut inför försäljningen. Det tillsammans med vår fotografs öga för detaljer höjer känslan i bostadsannonsen. Kika på några av resultaten här!


Kontakta oss