logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat

Nöjda kunder är vår högsta prioritet

Med genuin entusiasm, bred erfarenhet, god lokalkännedom, stort engagemang och känsla för detaljer gör vi försäljningen av din bostad på Gotland till en riktigt god affär.

Home by Dean är en gotländsk fastighetsmäklare i Visby. Vi förmedlar villor, lägenheter och tomter över hela ön. Som mäklare på Gotland har vi förmånen att hjälpa människor att hitta sina drömhem. Att sälja eller köpa en bostad är ofta den största enskilda affär man gör i livet, därför gör vi alltid vårt yttersta för säkerställa att du ska känna dig trygg och nöjd när du köper eller säljer en bostad genom oss.

“Genom att visa detaljerna som gör helheten hjälper vi människor att hitta sina drömhem på Gotland”

Vår historia

Home by Dean startades 2012 på Gotland av Sofia Erlandsdotter Dinneny som dessförinnan utbildat sig till fastighetsmäklare både i Australien och i Sverige, och sedan arbetat några år inom en större mäklarkedja på Gotland. Genom Sofias stora intresse för inredning och bakgrund som inredare i bl.a. Åre skapades Home by Dean, dels med känsla för de detaljer som gör varje hem unikt, dels med stor vikt vid försäljningsprocessens alla detaljer som gör att varje enskild kund kan känna sig trygg genom hela affären.

Charlott Grauning Nordahl var med från starten, först som assistent medan hon studerade till mäklare, och sedan hon fick sin registrering har hon varit väldigt uppskattad av oss kollegor och enormt omtyckt bland kunderna genom sitt aldrig sinande engagemang och ambition att varje försäljning ska bli bästa möjliga!

Caisa Gyllgårde blev mer eller mindre en i gänget samma dag hon flyttade till Gotland från Stockholm, hon köpte nämligen sitt hus genom Home by Dean (!) och vi insåg på en gång att med hennes kreativitet och serviceinriktade, sociala personlighet var hennes plats hos oss given!

“Vi älskar vår ö, och känner till varenda liten socken. Det kombinerar vi med att ha engagemanget och kunskapen som gör att vi kan hjälpa just dig till en god affär.”

Vi söker en engagerad och serviceinriktad mäklare med känsla för detaljer på Gotland

Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater, där du får fina förutsättningar att nå bästa resultat vid varje uppdrag och skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder över hela Gotland. Vi söker dig som vill vara med och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Vill du bli en del av vårt team i Visby? Kontakta oss på hej@homebydean.se


Kontakta oss


Utvalda sålda

Budgivning pågår
uppdragsnamnet

Tomt | Sundre | Testby

uppdragsnamnet

100 000 kr | kvm |

Såld

Bostadsrätt | Visby innerstad | Visby

Klosterbrunnsgatan 1b

6 975 000 kr | 139 kvm |6 rum