0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA

Nöjda kunder är vår högsta prioritet

Med genuin entusiasm, erfarenhet, lokalkännedom och engagemang gör vi försäljningen av din bostad på Gotland till en riktigt god affär.

Home by Dean är en Gotländsk fastighetsmäklare mitt i Visby, och vi förmedlar villor, lägenheter och tomter över hela Gotland. Vi älskar vår ö, och känner till varenda liten socken. Det kombinerar vi med att ha engagemanget, kunskapen och kontakterna som gör att vi kan hjälpa just dig till en god affär.

“Genom att visa detaljerna som gör helheten hjälper vi människor att hitta sina drömhem på Gotland”

Vi gillar verkligen vårt jobb! Som mäklare på Gotland har vi förmånen att hjälpa människor att hitta sitt drömhem på Gotland och göra en god affär.

Att sälja eller köpa en bostad är ofta den största enskilda affär man gör i livet, därför gör vi alltid vårt yttersta för säkerställa att du ska känna dig trygg, säker och nöjd när du köper eller säljer en bostad genom oss.

“Vi är en gotländsk fastighetsmäklare i Visby. Vi förmedlar villor, lägenheter och tomter över hela Gotland. Vi älskar vår ö, och känner till varenda liten socken. Det kombinerar vi med att ha engagemanget, kunskapen och kontakterna som gör att vi kan hjälpa just dig till en god affär.”


Kontakta oss

Reg. fastighetsmäklare

Sofia Erlandsdotter Dinneny

070 - 281 90 59 | sofia@homebydean.se

Reg. fastighetsmäklare

Charlott Nordahl Grauning

070 - 548 12 98 | charlott@homebydean.se

Copy, content och sociala medier

Caisa Gyllgårde

| caisa@homebydean.se


Utvalda sålda