logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat

Vi tar hand om allt när du säljer din bostad

Att sälja bostäder på Gotland – oavsett om det är lägenhet eller villa – är vår specialitet. Det är detaljerna som gör en lyckad försäljning, och de är vi experter på. Hela vägen från faktainsamling, styling och fotografering till visning, kundkontakt, budgivning och kontrakt.

Försäljningen tas om hand av oss och våra samarbetspartners – stylist, fotograf, städfirma, flyttfirma, hantverkare och trädgårdsmästare. Våra mäklare leder samspelet mellan experterna inom de olika områdena.

Kundkontakten är alltid vår första prio och vi är engagerade i vårt arbete – från start tills mållinjen är passerad.

“Vi ser till att våra förmedlingar är trygga för alla inblandade. Vi finns här under hela processen, vi är aldrig mer än ett samtal, mail eller sms bort!”

“ Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare när jag sålde mitt hus strax utanför Visby, tjejerna på Home by Dean tänkte på allt och fanns hela tiden lättillgängliga. Stylingen höjde huset till sin fulla potential och bilderna blev fantastiskt bra. Jag blev guidad genom hela processen och kände mig trygg och välinformerad. Jag rekommenderar Home by Dean å det varmaste!”

- Andrea

“ Tjejerna på Home by Dean var underbara som mäklare, förtroendeingivande, lättsamma, lätta att få kontakt med och höll oss hela tiden välinformerade. Vi hade en bra dialog och vi var även helnöjda med styling och foton/film. Hade vi haft fler hus att sälja så hade vi vänt oss till Home by Dean direkt.”

- Familjen Abrahamsson

“ Vi har anlitat tjejerna på Home by Dean flera gånger de senaste åren och varje gång har vi varit utomordentligt nöjda! De är så engagerade, det lyser verkligen igenom att de älskar sina jobb, och så proffsiga, vi känner oss alltid trygga med dem. Valet av mäklare är självklart Home by Dean om vi ska sälja igen!”

- Jenny & Christer

“ Vi tycker att Home by Dean är bäst för att man alltid känner sig unik hos er, det känns som att vi är den enda kunden och att ni gör allt för oss, att ni alltid ger 110%.”

- Ann & Niclas

“ Att anlita Home by Dean var det bästa vi kunde göra när vi sålde vår bostadsrätt i Visby.”

- Pelle & Susanne

“ Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare. Vårt älskade hus, som låg precis vid havet var svårt att lämna, men vi kände ett enormt förtroende för vår mäklare och var trygga genom hela affären. ”

- Ann & Janne

1
2
3
4
5
6

Styling

Öka värdet på din bostad


Kontakta oss