logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat

Nyckelfärdigt drömboende i Burgsvik

Modernt, nyckelfärdigt hus på tomt med lugnt och fint läge i underbara Burgsvik! Angivet pris i denna annons avser hus på tomt A eller B.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Tomtkarta

  Visningar

 • Adress

  Lillvägen 13 A (under avstyckning)

 • Tomtarea

  900 kvm

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse, dock tidigast när avstyckning är klar

 • Bostadstyp

  Tomt

 • Utgångspris

  1 150 000 kr


Lillvägen 13 A (under avstyckning)

1
2
3
4
5
   SE ALLA BILDER

  Tomtkarta

  1
  2

  Lillvägen 13 A (under avstyckning), Burgsvik

  BESKRIVNING
  Med ett lugnt och centralt läge i populära Burgsvik ligger denna (och åtta till) tomt på Lillvägen, redo att bebyggas med ett smakfullt hus i klassisk tappning. Här kommer totalt nio fastigheter bebyggas med hus i modern gotlandskänsla och med möjlighet till egna anpassningar. Huset har sociala umgängesytor som passar perfekt både som fritidsboende och permanentbostad och du kan njuta av ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier och rejäl takhöjd. Ett hus att trivas i såväl sommarsäsong som året om!

  Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med med husleverantören Husverket/ Stern fastigheter som står för totalentreprenaden för ett nyckelfärdigt hus. Du som köpare har stora möjligheter att påverka husets utformning vad gäller så väl storlek som materialval.
  FAKTA
  • Gatuadress: Lillvägen 13 A (under avstyckning), 623 35 Burgsvik
  • Pris:1 150 000 kr
  • Pristyp: Utgångspris
  • Tillträde: Enligt överenskommelse, dock tidigast när avstyckning är klar
  • Objektstyp Tomt
  • Fastighetsbeteckning:Del av GOTLAND ÖJA OCKES 1:29
  • Byggrätt, anslutningar mm: I tomtpriset ingår tomt, V/A- och el-anslutning samt handläggning/framtagning av samtliga bygglovshandlingar. Köp av tomt innebär ett förpliktigande att även beställa en totalentreprenad från Husverket/Stern fastigheter. Priset för huset är fast och tillkommer utöver slutpriset för tomten. Köparen har stor möjlighet att själv påverka husets utformning både vad gäller storlek och materialval, här visas endast ett av säljaren framtaget exempel. Möjlighet finns att köpa ett större hus med andra tillval och att välja en annan tomt av de totalt nio tomterna på området. Eventuellt finns även möjlighet att uppföra ytterligare ett hus, eller redan från början välja ett större hus från Husverket med samma totallösning. Detaljplanen anger att högsta antal våningar får vara 1, vind får inredas utöver tillåtet antal våningar och högsta byggnadshöjd får vara 5,6 meter. Uppgifter om för tomten framtaget hus från Husverket: TYP friliggande villa BOA 71 kvm ANTAL RUM 4, varav 3 sovrum TAK plåt STOMME trä GRUND plintar FASAD trä FÖNSTER trä med treglas BJÄLKLAG trä UPPVÄRMNING luftvärmepump, golvvärme i badrum (el) VENTILATION mekanisk frånluft UTEPLATS trälagd altan RUMSBESKRIVNING Stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök: Beigefärgade köksluckor med handtag med rundat läder. Köksö. Köket utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Bänkskiva i massiv vitlaserad furu och stänkskydd i ek laminat. Vardagsrum: Fint parkettgolv i ek och stora fönsterpartier. Badrum: Vitt kakel på väggar och grått klinkergolv med golvvärme (el). Dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovrum: Ett större och två mindre sovrum med parkettgolv i ek. Hall/Entré : Grått klinkergolv. Alla el-installationer i huset är genomgående av märket Schneider. Hela huset är utrustat med LED spotligths i undertak. Ytterdörr utrustat med Yale doorman-kodlås. Du kan själv utforma ditt eget hus i annan storlek och med personliga tillval. Huspris från 3 650 000kr. Priset avser angivet hus (71 kvm) med angivna tillval och angiven tomt (A). Köparen har stor möjlighet att själv påverka husets utformning både vad gäller storlek och materialval, här visas endast ett exempel. Välkommen att kontakta Thomas Holm, VD på Stern Fastigheter AB, på tfn 070-2225740 eller mail thomas@husverket.se för mer information kring husentreprenaden samt vilka valmöjligheter kunden har gällande storlek på hus utformning samt design och tillval.
  • Vatten: Kommunalt vatten
  • Avlopp: Kommunalt avlopp
  • Tomtareal/mark:900 kvm
  • Tomtarealuppgifter enligt:Säljaren
  • Tomtbeskrivning:Tomten är under avstyckning och storleken f.n. endast uppskattad.

  KOSTNADER

  Ekonomi

  • Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
  OMRÅDE
  • Det sägs att Burgsvik ligger trettio mil från Stureplan och två timmar från Bromma. Här hittar man det mesta man kan tänkas behöva för ett liv med högsta kvalitet. Ta cykeln till krogen eller njut av havet från den härliga havsbastun i hamnen när höststormarna drar in i november. Med lite tur får man en skymt av de stora havsörnarna som seglar över kusten eller också kurar man ihop sig med en god bok i Burgsviks bibliotek. 
   Gemenskap och engagemang är ord man gärna förknippar med Burgsvik och de många aktiva föreningarna vittnar om att här finns det en positiv drivkraft och en vilja att skapa en levande landsbygd. En mycket uppskattad skola och ett stort serviceutbud gör Burgsvik till en socken man gärna flyttar till. Gammal som ung. Gotlänning eller fastlänning. Alla är välkomna i Burgsvik!
  DOKUMENT & LÄNKAR
  SÄLJAREN BERÄTTAR
  "Burgsvik är en fantastisk plats på södra Gotland som kombinerar lugn och ro med härliga sommarnöjen på en av Sveriges mest solsäkra platser. Tomten ligger centralt i Burgsvik med närhet (gångavstånd) till alla bekvämligheter (ICA-butik, restauranger, bensinmack med paketutlämning och den härliga hamnen med havsbastu och badplats). Restaurangscenen i Burgsvik är fantastisk på sommaren – njut av god mat och dryck på Guldkaggen by Allegrine vid hamnen med härlig solnedgång eller insup atmosfären på Grå Gåsen (hotell/restaurang/konsertscen) känd från populära tv-programmet ”Så mycket bättre”. I centrala Burgsvik finns också en sushi-restaurang och året runt-krogen Fiket, en glassbar och ett galleri. Det är nära till aktiviteter som tennisbanor (kurser anordnas), padelbanor, fotbollsplan och minigolf. På campingen finns också tillgång till poolbad.

  Gemenskap och engagemang är ord man gärna förknippar med Burgsvik och de många föreningarna vittnar om att här finns det en positiv drivkraft och en vilja att skapa en levande landsbygd. En mycket uppskattad skola och ett stort serviceutbud gör Burgsvik till en socken man gärna flyttar till. Gammal som ung, gotlänning eller fastlänning. Alla är välkomna i Burgsvik! Välkommen du också!"
 • Visningar


Mäklare

REG. Fastighetsmäklare

Charlott Nordahl Grauning

0705-481298

charlott@homebydean.se

REG. Fastighetsmäklare

Sofia Erlandsdotter Dinneny,

0702-819059

sofia@homebydean.se