logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Härligt socialt sommarnöje i havsnära sommarmiljö

På gångavstånd från havet vid underbara Hangrebod ligger detta härliga sommarnöje, med kök både inom- och utomhus, utedusch, vedeldad badtunna, bastu och flera olika uteplatser i naturnära miljö.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  Gothem Hangre 989A

 • Boarea

  31 kvm

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

 • Bostadstyp

  Villa

 • Rum

  4

 • Utgångspris

  1 775 000 kr


Gothem Hangre 989A

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning
  planlösning
  planlösning
  planlösning

  Gothem Hangre 989A, Slite

  BESKRIVNING

  En liten bit ifrån den lilla hamnen vid charmiga Hangrebod ligger detta fantastiska, sköna sommarnöje. Husen är genomtänkt placerade på den stora tomten för härliga sommardagar med fokus på avkoppling och umgänge, med pergolan för matplatsen med den inmurade grillplatsen i centrum. Här finns en vedeldad badtunna med lounge under tak bredvid, ett alldeles underbart ställe att njuta av den gotländska sommaren på. Precis intill ligger bastun med uteduschen runt hörnet och här finns också ett utekök som kompletterar köket i stora stugan. Platsen för hängmattan mellan tallarna är given. Tomten har ett väldigt fint läge och området är lugnt och fridfullt med fina badplatser på nära avstånd. Närmaste lilla strand är fina Hammars, som nås genom en genväg i skogen. Varmt välkommen att verkligen njuta av sommaren i Hangre!

  FAKTA

  Pris: 1 775 000 kr
  Pristyp: Utgångspris
  Upplåtelseform:
  Adress: Gothem Hangre 989A
  Boa(ca): 31
  Boa enligt: Lantmäteriet
  Antal rum: 4
  Antal sovrum: 2
  Boareabeskrivning: Huvudhus med kök och sällskapsrum, och intilliggande sovrum. Friliggande stuga med plats två våningssängar. Friliggande stuga med bastu och inbyggd uteplats under tak, intill den vedeldade badtunnan. På utsidan av denna byggnad finns utedusch och utekök. Friliggande förråd med plats för gräsklippare. Utedass mot tomtens ena hörn. Matplats under pergola intill stenmur med grill.
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Typkod: Småhusenhet, bebyggd
  Fastighetsbeteckning: GOTLAND GOTHEM HANGRE 1:37
  Tomtareal/mark: 3988
  Tomtarealuppgifter enligt: Lantmäteriet
  Tomtbeskrivning: Härlig tomt, delvis skyddad av skogsglänta, delvis öppen mot åker.
  Totalarea: 3988

  Bia(ca): 31
  Byggnadsår: 2007
  Byggnadskommentar: -
  Huset är nybyggt 2007 av en finsk antikvarie/bulhustillverkare. Huset består av massiva plankor i 2-3 tum & varsamt byggt med handsmidd spik.

  Allmän info: Fastigheten är bebyggd med två bulhus och fokus på långa sköna sommardagar utomhus med stugor för alla behov enligt: Huvudhus med allrum med kök och ett sovrum med separat ingång. Stuga med ett sovrum. Stuga med bastu och loungedel både inom och utomhus, samt utedusch och utekök. Förråd. Utedass. Pergola/matplats. Fastigheten omgärdas av åkrar och lammhagar och solen går ned över åkern intill husens västra sida.
  Taxeringsår: 2018
  Taxeringsvärdet är: Fastställt
  Värderingsår: 2007
  Taxeringsvärde byggnad: 255000 kr
  Taxeringsvärde mark: 422000 kr

  Standardpoäng: 15
  Taktyp: Tjärplattor/papp
  Stomme: Trä
  Grund: Plintar
  Fasadtyp: Träfasad
  Fönster: 2-glasfönster, handblåsta
  Bjälklag: Trä

  Vatten: Borrad brunn
  Avlopp: Avlopp saknas
  Uppvärmning: Direktverkande el
  Typ av ventilation: Självdrag
  TV/internet: Finns ej, dock bra 4G-täckning mobilt på fastigheten.
  Energistatus: Energideklaration behövs ej

  Beskrivning av samtliga rum:Huvudhuset har ett allrum med en del för umgänge och en del för kök utrustat med kyl, frys, gasolspis, ugn, fläkt och micro. I huvudhuset finns också ett mysigt sovrum med separat ingång. Nästa stuga har precis lagom plats för två våningssängar och lite förvaring. Stuga mitt emot har bastu och loungedel både inom och utomhus, en underbar utedusch på gaveln och utekök med plats för disk på baksidan. Avskilt där bakom ligger det charmiga utedasset. På den stora tomten finns även ett separat förråd, med gott om plats för gräsklipparen. Centralt placerat på tomten finns pergolan som är som ett rum utomhus, den perfekta matplatsen, med grillplatsen inbygd i stenmuren precis intill.

  KOSTNADER

  Summa driftskostnad: 6 500 kr
  Pantbrev: 1 st. om totalt 805 000 kr
  Elkostnad: 3 000 kr
  Sotning: 300 kr
  Renhållning: 2 000 kr
  Fastighetsskatt/-avgift: 5 078 kr

  Försäkringskostnad: 1 200 kr

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  OMRÅDE

  Den nordöstra sidan av Gotland med sitt kargiga landskap lockar allt fler sommarboende. Med ett havsnära läge mitt på Gotland och närhet till både de norra och södra delarna av ön är det bara ca 40 min till Visby från Hangre. Storsund naturreservat med sitt rika fågelliv ligger precis intill och i närområdet ligger Gothems vackra kyrka från 1300-talet. Närmaste badstrand är Hammars fiskeläge, som man når genom en genväg genom skogen. Lite längre bort finns populära Åminne och Vitviken.

  DOKUMENT & LÄNKAR
  SÄLJAREN BERÄTTAR

  "Vi har uppskattat läget som är väldigt tyst och avskilt, kvällssolen över åkern och de genuina byggnaderna i massiva material som kräver minimalt underhåll. Husen tar heller ej skada av att stå ej uppvärmda vilket minimerar kostnaderna. Huset lämpar sig perfekt för uthyrning, hyresintäkter upp till 40 000kr per år är dessutom skattefria. Vi har gått ner till fiskelägret mycket, packat med oss en picknickkorg och gått ner till vattnet på kvällarna. En stor fördel är också att det endast är 40 minuter i bil till Visby."


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Sofia Erlandsdotter Dinneny

+46702819059

sofia@homebydean.se

“På gångavstånd från havet vid underbara Hangrebod ligger detta härliga sommarnöje, med kök både inom- och utomhus, utedusch, vedeldad badtunna, bastu och flera olika uteplatser i naturnära miljö.”