logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Modernt boende med hav och pool runt hörnet, ett stenkast från Visby ringmur

Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina lägenhet som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31

 • Boarea

  40.5 kvm

 • Avgift

  3301kr/mån

 • Bostadstyp

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 + kök

 • Våning

  4 av

 • Utgångspris

  1 975 000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 404

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 404, Visby

  BESKRIVNING

  Här får du nöjet att njuta av strålande havsutsikt och härliga solnedgångar. Exklusiv lägenhet där samtliga inventarier ingår, med fint läge bara ett stenkast från Visby innerstad. Tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. Nära restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Uthyrningsavtal ger ägaren möjlighet till goda intäkter.

  FAKTA

  Pris: 1 975 000 kr
  Pristyp: Utgångspris
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Adress: S:t Göransgatan 31
  Bostadsrättsförening: Brf Resort Visby
  Lägenhetsnummer: 404
  Boa(ca): 40.5
  Boa enligt: Bostadsföreningen
  Antal rum: 2
  Antal sovrum: 1
  Andelstal: 0,0049600
  Andelstal insats: 0,0049600
  Byggnadsår: 2008
  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum:Lägenhet 404 på våningsplan 4 om ca 40 m². Enplanslägenhet med härlig utsikt över hotellområdets park, pool och stranden. Båda rummen har utgång till balkongen. Vackert vitlaserat ekparkettgolv i alla rum och vitmålade väggar. Noggrant utvalda möbler och inredningsdetaljer. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det fina köket har svarta luckor, vit bänkskiva med infälld glaskeramikhäll och diskho. Sovrum med dubbelsäng och ingång till badrummet. Låsbart förråd. Badrummet är helkaklat med klinkergolv i grått, stor spegel, badkar, wc och handfat.

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. Som bostadsrättsägare har du full bevakning och kontroll av din lägenhet/bungalow samtidigt som du får tillgång till service. Genom att kombinera de individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift ges möjlighet till goda hyresintäkter. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning den tid du inte själv vistas där. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Man har även möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, och arrendatorn tar hand om uthyrningen av din lägenhet/bungalow när du själv inte bor i den. Hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämmning, avsyning, städning och betalning. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i gemensamma frågor och angelägenheter och som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka, så som ekonomi och service. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster, löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare sköter du själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet/bungalow och ansvarar för att hålla lägenheten i gott skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av slitage. I köpet ingår det mesta du behöver i inventarieväg, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 3 301 kr
  Summa driftskostnad: 600 kr/mån
  Hushållsel: 250 kr/mån
  Uppvärmning: 350 kr/mån

  Kommentar: Värme och el är en genomsnittlig kostnad.
  Pantsättningsavgift: 465 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
  Överlåtelseavgift: 1 163 kr

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  OMRÅDE

  Novi resort är beläget strax norr om Visby ringmur, precis intill havet och den vackra strandpromenaden. Visby innerstad är fantastiskt vacker året om och har mycket att erbjuda. En spännande historia med ringmuren som signum, pittoreska, kullerstensladga gränder, torg och kyrkoruiner från medeltiden. Visby är även en modern och attraktiv stad full av butiker, caféer, krogar och restauranger. Det är av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 året-runt-öppna ställen, än fler sommartid. Området vid Visby hamn har på senare år expanderat, här ligger idag Uppsala universitet, Campus Gotland , Almedalsbiblioteket och kongresshallen Wisby Strand. Intill Novi resort finns vackra naturstigar och man kan även gå eller cykla längs havet både norr och söder över på motionsvänliga vägar. Avstånd till (ca): Livsmedelsaffär 1,5 km Centrum 1,5 km Flygplats 3 km Hamnterminal 2,5 km Badmöjligheter 100-300 m Restaurang 0-250 m

  DOKUMENT & LÄNKAR
  SÄLJAREN BERÄTTAR

  "Jag har aldrig bott i lägenheten själv, den har endast varit en investering. Konceptet är bra eftersom uthyrningen, när den inte används, gör att ett fint driftsnetto. Läget är vidare kanon. Uthyrningsintäkterna för 2018 var ca 65 tkr (ex moms), i år bör det eventuellt bli än mer (numera är ju momsskyldigheten borttagen)."


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina lägenhet som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.”