0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Fräsch bostadsrätt med pool och nära till havet

Boende i toppskick med social planlösning och balkong, gångavstånd till hav, livsmedelsbutik och restaurang!

AKTUELLT HÖGSTA BUD:  955000 KR
BUDGIVARE: 2    955000

tisdag 21 maj 14:15

BUDGIVARE: 1    925000

tisdag 21 maj 08:45

BUDGIVARE: 2    900000

måndag 20 maj 16:04

BUDGIVARE: 1    875000

fredag 3 maj 09:15

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  Målargränd 2 C

 • Boarea

  53 kvm

 • Avgift

  2001kr/mån

 • Upplåtelseform

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 + kök

 • Våning

  2 av 2

 • Utgångspris

  1100000 kr


Målargränd 2C

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  Målargränd 2C, Burgsvik

  BESKRIVNING

  Härlig gavellägenhet med balkong och fönster i tre väderstreck, perfekt som fritidsboende, permanentboende eller övernattningslägenhet! Gångavstånd till havet och det fina samhället Burgsviks bekvämligheter. Föreningen har dessutom en egen pool, gym och fina sällskapsutrymmen.

  FAKTA

  Pris: 1100000kr
  Pristyp: Utgångspris
  Adress: Målargränd 2 C
  Bostadsrättsförening: Brf Sudereken
  Lägenhetsnummer: 1101
  Boa(ca): 53
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2
  Boareabeskrivning: Egen balkong 6 kvm

  Övriga utrymmen i föreningen:

  Tillgång till förråd enligt föreningens anvisningar (tillhör ej lgh). Gemensamma utrymmen: cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, gym, tvättstuga och vindsförråd. Utomhuspool med trädäck och dusch. Det finns möjligheter att utveckla ytor både i källaren och på det övre planet inkl. vinden. Städning av gemensamma utrymmen och skötsel av trädgård ingår i månadsavgiften.

  Andelstal: 3,704
  Byggnadsår: 1954
  Byggnadskommentar: -
  Byggnadsår: 1954. Renoveringsår: 2014-2015

  TV/internet: TV, internet och telefon genom fiber från Telia. Separat avtal till vare enskild lägenhet. Central antennkabel (baskanaler) finns om man inte vill ha fiber.

  Utförda renoveringar:

  Hela fastigheten har renoverats in- och utvändigt 2011-2014; dränering, fasaden målad, utsida fönster målade, nya ytskikt golv, väggar och tak i gemensamma uppvärmda utrymmen målade. Utomhuspool färdig 2012.

  Beskrivning av samtliga rum:

  Belägen på gaveln ligger denna lägenhet fint och avskilt på plan två av två. Hallen har ett grått klinkergolv och gott om plats för förvaring och avhängning. Allrummet är öppet mot köket och erbjuder sociala ytor, utgång till balkong. Stilrent kök med kyl/frys, spishäll/ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet har fint kalkstensgolv med golvvärme och kaklade väggar utrustat med wc, handfat och dusch med glasvägg. De två sovrummen nås från allrummet, det större har en fransk balkong och platsbyggd förvaring.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 2001kr
  Summa driftskostnad: 557kr/mån
  Antal personer i hushållet: 2
  Hushållsel: 333kr/mån
  Uppvärmning: 84kr/mån
  Bostadsrättstillägg: 25kr/mån

  Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften: I avgiften ingår vatten, renhållning och skötsel av gemensamma utrymmen och inkl. poolvärme. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1 500 kr. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Bostadsrätten är inte pantsatt.
  Upplåtelseavgift: 1500kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Allmän information: Upp till 12 veckor per år kan du utan styrelsens godkännande hyra ut bostadsrätten. Därutöver är det möjligt att hyra ut ytterligare tid, dock måste godkännande fås från styrelsen. Södra Gotland är mycket attraktivt för semesterfirande och veckohyrorna ligger bland de högsta i landet under högsäsong.

  OMRÅDE

  BURGSVIK Det sägs att Burgsvik ligger trettio mil från Stureplan och två timmar från Bromma. Här hittar man ändå det mesta man kan tänkas behöva för ett liv med högsta kvalitet. Ta cykeln till krogen eller njut av havet från den härliga havsbastun i hamnen när höststormarna drar in i november. Med lite tur får man en skymt av de stora havsörnarna som seglar över kusten eller också kurar man ihop sig med en god bok i Burgsviks bibliotek. Gemenskap och engagemang är ord man gärna förknippar med Burgsvik och de många aktiva föreningarna vittnar om att här finns det en positiv drivkraft och en vilja att skapa en levande landsbygd. En mycket uppskattad skola och ett stort serviceutbud gör Burgsvik till en socken man gärna flyttar till. Gammal som ung. Gotlänning eller fastlänning. Alla är välkomna i Burgsvik!

  DOKUMENT & LÄNKAR
  SÄLJAREN BERÄTTAR

  "Med ett fantastiskt läge i det genuina och mysiga samhället - nära havet - har vi bott i denna fräscha och mysiga hörnlägenhet med en bra öppen planlösning. Lägenheten är perfekt som åretruntboende för den lilla familjen, men än bättre som sommarbostad, eller varför inte som uthyrningsobjekt. Ett stort plus är de stora gemensamma utrymmena både inne och ute samt en härlig pool som gör det möjligt att känna sig mer fri. Att lägenheten ligger högst upp på gaveln av byggnaden gör att man får ljusinsläpp från tre håll och att man känner sig i fred och ostörd. Med gångavstånd till strand, hamn, gym, livsmedelsaffär, skola, mack, järnaffär, frisör, bibliotek, bastu, gårdsbutik, skönhetssalong, fik, biograf, restaurang, bar, och allt där emellan beroende på årstid känns samhället komplett - på sommaren med en högre puls, men inte alls stökigt, medan på vintern ett lugnt och vackert ställe att vila själen på."


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Boende i toppskick med social planlösning och balkong, gångavstånd till hav, livsmedelsbutik och restaurang!”