0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
BOKA VISNING

Bästa läge vid havet

Njut av havsutsikt och lättskött boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna exklusiva lägenhet som kan ge intäkter när du inte själv är där.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31

 • Boarea

  67.5 kvm

 • Avgift

  5502kr/mån

 • Upplåtelseform

  Bostadsrätt

 • Rum

  3:a + Kök

 • Våning

  2 och 3 av 5

 • Utgångspris

  1975000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 207

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 207, Visby

  BESKRIVNING

  Perfekt semesterboende vid havet på lyxig resort med pool och utsikt över havet och solnedgången, ett stenkast från Visby ringmur och några minuters promenad till centrum. Uthyrningsavtal ger ägaren möjlighet till goda intäkter.

  FAKTA

  Pris: 1975000kr
  Pristyp: Utgångspris
  Adress: S:t Göransgatan 31
  Bostadsrättsförening: Brf Resort Visby
  Lägenhetsnummer: 207
  Boa(ca): 67.5
  Boa enligt: Bostadsrättsföreningen
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2

  Övriga utrymmen i föreningen: Gemensamma utrymmen: Utomhuspool med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till sviterna finns i källare i hotellbyggnaden. Det finns även att hyra spabad med underbar havsutsikt.

  Andelstal: 0,0082660
  Andelstal insats: 0,0082660
  Andelstal avgift: 0,82659

  Byggnadsår: 2008
  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum: Härlig etagevåning med hela tre balkonger. Vackra möbler och inredning. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golven i alla rum. På entréplan ligger ett sovrum med våningssäng och utgång till balkong med morgonsol. Intill finns ett badrum med grått klinkergolv och duschhörna. På övre plan ligger vardagsrummet med köksdel i öppen planlösning. Utgång till balkong med havsutsikt. Köket har svarta moderna luckor, vit bänkskiva med infälld glaskeramikhäll och diskho, kylskåp med frysfack, diskmaskin och micro. Sovrum med balkong där frukosten kan avnjutas i morgonsol. Mellan vardagsrum och sovrum ligger badrummet helkaklat i grått med badkar. När du köper lägenhet eller bungalow ingår det mesta du behöver i priset, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 5502kr
  Kommentar: Värme och el ingår ej i avgiften utan debiteras separat.
  Pantsättningsavgift: 465kr/mån
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
  Överlåtelseavgift: 1163kr

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. På hotellet finns lokaler för möten med upp till 150 personer. Föreningen äger Norderstrand 1:21 med 118 bostadsrättslägenheter samt en lokal. Föreningen äger även strandrestaurangen. Total boarea. 6413 kvm. Loa 1433 kvm. Pool 25*10 m. BRF Resort Visby. Som bostadsrättsägare har du alltid full bevakning och kontroll av din lägenhet samtidigt som du får tillgång till service oavsett när på året du väljer att vistas på resorten. Därutöver ger uthyrningsavtalet dig möjlighet till intäkt på din lägenhet och god avkastning på sikt. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift erbjuds du en bra möjlighet att delvis finansiera ett exklusivt semesterboende. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning all den tid du inte själv är där. Eftersom föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, tar arrendatorn även hand om uthyrningen av din lägenhet eller bungalow när du själv inte bor i den. Det betyder att hotellet sköter allt det praktiska med nyckelutlämning, avsyning, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Din del av uthyrningsintäkterna betalas ut till dig i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i alla gemensamma frågor och angelägenheter. Som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka ditt boende. Ekonomi, service och andra boendefrågor är exempel på sådant du kan vara med och besluta om. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. Trädgårdsskötseln ligger på bostadsrättsföreningen. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster; fönsterputsning, säsongsstädning och löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare ansvarar du för att hålla lägenheten i bra skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av normalt hotellslitage. Du sköter själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet eller bungalow. Uthyrning. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Egna bokningar sker före den 1 september. Man har möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis. Nu tillåts även åretruntboende. . Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

  OMRÅDE

  Novi resort är beläget straxt norr om Visby ringmur precis intill havet och den vackra strandpromenaden. Visby innerstad är fantastiskt vacker året om och har väldigt mycket att erbjuda. En spännande historia med ringmuren som signum, pittoreska kullerstensladga gränder och torg och kyrkoruiner från medeltiden. Visby är även en modern och attraktiv stad full av butiker, caféer, krogar och restauranger, en av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 året-runt-öppna ställen, än fler sommartid. Området vid Visby hamn har på senare år expanderat, här ligger idag Uppsala universitet, Campus Gotland , Almedalsbiblioteket och kongresshallen Wisby Strand. Intill Novi resort finns fina skogsstigar, närhet till golfbana och mycket annat.

  DOKUMENT & LÄNKAR
  ALLMÄNT

  SÄLJAREN BERÄTTAR Vi älskar att vara på Novi resort, här finns allt. Lägenheten är fin, bekväm och bonus är att få vakna och se en del av havet som har en otroligt lugnande effekt. På morgnarna brukar vi ta cyklarna och åka iväg på en liten cykeltur alt. en joggingtur på den fina kärleksstigen medan barnen fortfarande sover, på vägen hem handlar vi färska frallor från brödbilen som stannar till nere vid vattnet. Här trivs vi, så skönt att få vara ledig, komma bort men ändå ha alla bekvämligheter nära till hands. Barnen älskar att pendla mellan poolen och att bada i havet, glädjen är alltid lika stor när det kommer in vågor från gotlandsfärjan. På kvällarna tar vi cykeln eller så går vi längs vattnet in till stan för att äta middag på någon av alla restaurangerna som finns tillgängliga sommartid, samtidigt som Novis egna restaurang nere vid vattnet är enligt vår mening en av de finaste platserna man kan sitta och äta på medan solen går ner i vattnet, otaliga är alla bilder vi har på solnedgångar från Gotland. Vi gillar allt med att vara här, som vår dotter brukade säga när hon var yngre, ”jag älskar att åka utomlands där de pratar svenska”, tycker att det beskriver Gotland så bra för det är precis så det känns, vi har rest bort till landet Gotland, samtidigt finns här allt det bästa av vad Sverige har att erbjuda. Tyvärr har vi som vårt liv ser ut i dagsläget nästan aldrig möjlighet att utnyttja vårt fina boende på Novi och har därför beslutat oss för att sälja, men det betyder inte att vi inte kommer tillbaka när vårt liv ser annorlunda ut och grattis till dig/er som kommer att få tillbringa många härliga stunder på denna härliga plats!


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Njut av havsutsikt och lättskött boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna exklusiva lägenhet som kan ge intäkter när du inte själv är där.”