logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Modernt boende med hav och pool runt hörnet, ett stenkast från Visby ringmur

Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina lägenhet som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31

 • Boarea

  67.5 kvm

 • Avgift

  5502kr/mån

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

 • Bostadstyp

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 + kök

 • Våning

  2 och 3 av 5

 • Utgångspris

  1 875 000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 207

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 207, Visby

  BESKRIVNING

  Här får du nöjet att njuta av strålande havsutsikt och härliga solnedgångar. Exklusiv lägenhet där samtliga inventarier ingår, med fint läge bara ett stenkast från Visby innerstad. Tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. Nära restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Uthyrningsavtal ger ägaren möjlighet till goda intäkter.

  FAKTA

  Pris: 1 875 000 kr
  Pristyp: Utgångspris
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Adress: S:t Göransgatan 31
  Bostadsrättsförening: Brf Resort Visby
  Lägenhetsnummer: 207
  Boa(ca): 67.5
  Boa enligt: Bostadsrättsföreningen
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Övriga utrymmen i föreningen: Gemensamma utrymmen: Utomhuspool med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till sviterna finns i källare i hotellbyggnaden. Det går även att hyra spabad med underbar havsutsikt.

  Andelstal: 0,0082660
  Andelstal insats: 0,0082660
  Andelstal avgift: 0,82659kr

  Byggnadsår: 2008
  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum:Härlig etagevåning med hela tre balkonger. Vackra möbler och inredning. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett täcker golven i alla rum. På entréplan ligger ett sovrum med våningssäng och utgång till balkong med morgonsol. Intill finns ett badrum med grått klinkergolv och duschhörna. På övre plan ligger vardagsrummet med köksdel i öppen planlösning. Utgång till balkong med havsutsikt. Köket har svarta moderna luckor, vit bänkskiva med infälld glaskeramikhäll och diskho, kylskåp med frysfack, diskmaskin och micro. Sovrum med balkong där frukosten kan avnjutas i morgonsol. Mellan vardagsrum och sovrum ligger badrummet kaklat i grått med badkar. När du köper lägenhet eller bungalow ingår det mesta du behöver i priset, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. Som bostadsrättsägare har du full bevakning och kontroll av din lägenhet/bungalow samtidigt som du får tillgång till service. Genom att kombinera de individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift ges möjlighet till goda hyresintäkter. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning den tid du inte själv vistas där. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Man har även möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, och arrendatorn tar hand om uthyrningen av din lägenhet/bungalow när du själv inte bor i den. Hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämmning, avsyning, städning och betalning. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i gemensamma frågor och angelägenheter och som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka, så som ekonomi och service. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster, löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare sköter du själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet/bungalow och ansvarar för att hålla lägenheten i gott skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av slitage. I köpet ingår det mesta du behöver i inventarieväg, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 5 502 kr
  Summa driftskostnad: 1 497 kr/mån
  Uppvärmning: 1 497 kr/mån

  Kommentar: Värme och el under posten uppvärmning. Kostnaden avser vintermånad.
  Pantsättningsavgift: 465 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
  Överlåtelseavgift: 1163 kr

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  OMRÅDE

  Novi resort är beläget strax norr om Visby ringmur, precis intill havet och den vackra strandpromenaden. Visby innerstad är fantastiskt vacker året om och har mycket att erbjuda. En spännande historia med ringmuren som signum, pittoreska, kullerstensladga gränder, torg och kyrkoruiner från medeltiden. Visby är även en modern och attraktiv stad full av butiker, caféer, krogar och restauranger. Det är av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 året-runt-öppna ställen, än fler sommartid. Området vid Visby hamn har på senare år expanderat, här ligger idag Uppsala universitet, Campus Gotland , Almedalsbiblioteket och kongresshallen Wisby Strand. Intill Novi resort finns vackra naturstigar och man kan även gå eller cykla längs havet både norr och söder över på motionsvänliga vägar. Avstånd till (ca): Livsmedelsaffär 1,5 km Centrum 1,5 km Flygplats 3 km Hamnterminal 2,5 km Badmöjligheter 100-300 m Restaurang 0-250 m

  DOKUMENT & LÄNKAR
  SÄLJAREN BERÄTTAR

  "Vi älskar att vara på Novi resort, här finns allt. Lägenheten är fin, bekväm och bonus är att få vakna och se en del av havet som har en otroligt lugnande effekt. På morgnarna brukar vi ta cyklarna och åka iväg på en liten cykeltur alt. en joggingtur på den fina kärleksstigen medan barnen fortfarande sover, på vägen hem handlar vi färska frallor från brödbilen som stannar till nere vid vattnet. Här trivs vi, så skönt att få vara ledig, komma bort men ändå ha alla bekvämligheter nära till hands. Barnen älskar att pendla mellan poolen och att bada i havet, glädjen är alltid lika stor när det kommer in vågor från gotlandsfärjan. På kvällarna tar vi cykeln eller så går vi längs vattnet in till stan för att äta middag på någon av alla restaurangerna som finns tillgängliga sommartid, samtidigt som Novis egna restaurang nere vid vattnet är enligt vår mening en av de finaste platserna man kan sitta och äta på medan solen går ner i vattnet, otaliga är alla bilder vi har på solnedgångar från Gotland. Vi gillar allt med att vara här, som vår dotter brukade säga när hon var yngre, ”jag älskar att åka utomlands där de pratar svenska”, tycker att det beskriver Gotland så bra för det är precis så det känns, vi har rest bort till landet Gotland, samtidigt finns här allt det bästa av vad Sverige har att erbjuda. Tyvärr har vi som vårt liv ser ut i dagsläget nästan aldrig möjlighet att utnyttja vårt fina boende på Novi och har därför beslutat oss för att sälja, men det betyder inte att vi inte kommer tillbaka när vårt liv ser annorlunda ut och grattis till dig/er som kommer att få tillbringa många härliga stunder på denna härliga plats!"


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina lägenhet som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.”