0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Modernt, bekymmersfritt fritidsboende!

Havsutsikt med pool

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31, Oceanfront bungalow 12

 • Boarea

  54 kvm

 • Avgift

  4401kr/mån

 • Upplåtelseform

  Bostadsrätt

 • Rum

  3:a + Kök

 • Utgångspris

  2950000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 12

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 12, Visby

  BESKRIVNING

  Här har du nöjet att sitta på altanen och njuta av strålande havsutsikt och härliga solnedgångar. Exklusiv bungalow med tre rum och kök där alla inventarier ingår, med bästa läge bara ett stenkast från Visby innerstad. Tillgång till pool, restaurang, gym och service. Denna bungalow har ett av de bästa lägena på hela området med havet, badstranden och strandpromenaden precis intill. Nära restauranger, butiker, golfbana till härliga strövområden för de som vill njuta av naturen. Uthyrningsavtal ger ägaren möjlighet till goda intäkter på sin bungalow.

  FAKTA

  Pris: 2950000kr
  Pristyp: Utgångspris
  Adress: S:t Göransgatan 31, Oceanfront bungalow 12
  Bostadsrättsförening: Brf Resort Visby
  Lägenhetsnummer: 12
  Boa(ca): 54
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2

  Övriga utrymmen i föreningen:

  Gemensamma utrymmen: Utomhuspool med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till sviterna finns i källare i hotellbyggnaden.

  Andelstal: 0,68294
  Andelstal avgift: 0,68294kr

  Byggnadsår: 2008
  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum:

  Smakfullt inredd bungalow med ett utmärkt läge i främre raden och utsikt mot havet. Vackra golv i gotländsk kalksten med golvvärme samt svart träpanel som kontrasterar mot vitmålade väggar. Välkomnande hall med förvaring, i anslutning till hallen finns en toalett. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster och utsikt över Östersjön. Utgång till egen altan med dusch. Här finns också en vacker braskamin. Köket har moderna vitvaror, vit bänkskiva med infälld spishäll och diskho. Två sovrum, båda med ingång till badrummet. Det ena sovrummet har dubbelsäng och stora fönsterpartier med utsikt mot havet. Det andra sovrummet har våningssäng och skrivbord. Båda med bra förvaring. Badrummet är kaklat och har golv av gotländsk kalksten. Badkar, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett fristående förråd. I köpet ingår det mesta du behöver, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 4401kr

  Beskrivning månadsavgift: Värme och el ingår inte i avgiften.
  Pantsättningsavgift: 455kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
  Överlåtelseavgift: 1138kr

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl-

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. På hotellet finns lokaler för möten med upp till 150 personer. Föreningen äger tomträtten Norderstrand 1:21 med 118 bostadsrättslägenheter samt en lokal och strandrestaurangen. Total boarea. 6413 kvm. Loa 1433 kvm. Pool 25*10 m. BRF Resort Visby. Som bostadsrättsägare har du alltid full bevakning och kontroll av din lägenhet samtidigt som du får tillgång till service oavsett när på året du väljer att vistas på resorten. Därutöver ger uthyrningsavtalet dig möjlighet till intäkt på din lägenhet och god avkastning på sikt. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift erbjuds du en bra möjlighet att delvis finansiera ett exklusivt semesterboende. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning all den tid du inte själv är där. Eftersom föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, tar arrendatorn även hand om uthyrningen av din lägenhet eller bungalow när du själv inte bor i den. Det betyder att hotellet sköter allt det praktiska med nyckelutlämmning, avsyning, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Din del av uthyrningsintäkterna betalas ut till dig i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i alla gemensamma frågor och angelägenheter. Som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka ditt boende. Ekonomi, service och andra boendefrågor är exempel på sådant du kan vara med och besluta om. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. Trädgårdsskötseln ligger på bostadsrättsföreningen. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster och löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare ansvarar du för att hålla lägenheten i bra skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av normalt hotellslitage. Du sköter själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet eller bungalow. Uthyrning När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Man har möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis.

  OMRÅDE

  DOKUMENT & LÄNKAR
  ALLMÄNT

  Säljaren berättar Vi köpte bungalow när vi båda (systrar) väntade på barn. Största anledningen till köpet är den internationellastandarden på boende samt Inkomstkällor när vi inte utnyttjar enheten. Plus närheten till Visby flygplats och hamnen eftersom vi bor i Stockholm. Utmärkt för barnfamiljer el familjer som inte vill renovera på semester. Att det är barnvänligt med plana lekytor, lekparker, vackra badplatser och tennisbanor. Vi älskar kvällspromenaden, strandpromenaden från vårt bungalow till Visby centrum m Kvällssol. Det är väldigt lyxigt med möjlighet till hotellfrukost och restaurangen i området. Vi bjuder vänner -stora sällskap till Gotland, vi kan smidigt och enkelt fira högtider som Påsk, Midsommar, Kräftskivor och Nyår på Resorten. Gästerna bor på Novi Resort - Enkelt sätt att umgås med stora sällskap. Jag upplever att det finns en fin gemenskap i bostadsrättföreningen med kontinuerliga middagar på Novi- Mycket trevligt och Socialt.


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Havsutsikt med pool”