logotype
0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Modernt boende med hav och pool runt hörnet, ett stenkast från Visby ringmur

Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina bungalow som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31, Oceanfront bungalow 12

 • Boarea

  54 kvm

 • Avgift

  4401kr/mån

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

 • Bostadstyp

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 + kök

 • Våning

  1 av 1

 • Utgångspris

  2 950 000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 12

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 12, Visby

  BESKRIVNING

  Här får du nöjet att njuta av strålande havsutsikt och härliga solnedgångar. Exklusiv bungalow med tre rum och kök där samtliga inventarier ingår, med fint läge bara ett stenkast från Visby innerstad. Tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. Denna bungalow har ett av de bästa lägena i området med havet, badstranden och strandpromenaden precis intill. Nära restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Uthyrningsavtal ger ägaren möjlighet till goda intäkter.

  FAKTA

  Pris: 2 950 000 kr
  Pristyp: Utgångspris
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Adress: S:t Göransgatan 31, Oceanfront bungalow 12
  Bostadsrättsförening: Brf Resort Visby
  Lägenhetsnummer: 12
  Boa(ca): 54
  Boa enligt: Säljaren
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Övriga utrymmen i föreningen: Gemensamma utrymmen: Utomhuspool med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till sviterna finns i källare i hotellbyggnaden. Till lägenheten hör även ett privat, fristående förråd.

  Andelstal: 0,68294
  Andelstal avgift: 0,68294kr

  Byggnadsår: 2008
  Byggnadskommentar: -
  På hotellet finns lokaler för möten med upp till 150 personer. Föreningen äger tomträtten Norderstrand 1:21 med 118 bostadsrättslägenheter samt en lokal och strandrestaurang. Total boarea 6413 kvm. Loa 1433 kvm. Pool 25*10m.

  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum:Smakfullt inredd bungalow med ett utmärkt läge i främre raden och utsikt mot havet genom skjutbara glaspartier som utgör blickfång. Vackra golv i gotländsk kalksten med golvvärme samt svart träpanel som kontrasterar mot vitmålade väggar. Hall med förvaring, i anslutning till hallen finns en toalett. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster och utsikt över Östersjön. Utgång till egen altan med dusch. Här finns också en vacker braskamin. Köket har moderna vitvaror, vit bänkskiva med infälld spishäll och diskho. Två sovrum, båda med ingång till badrummet. Det ena sovrummet har dubbelsäng och stora glaspartier med utsikt mot havet. Det andra sovrummet har våningssäng och skrivbord. Båda med förvaring. Badrummet är kaklat och har golv av gotländsk kalksten. Badkar, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett fristående förråd.

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. Som bostadsrättsägare har du full bevakning och kontroll av din lägenhet/bungalow samtidigt som du får tillgång till service. Genom att kombinera de individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift ges möjlighet till goda hyresintäkter. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning den tid du inte själv vistas där. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Man har även möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, och arrendatorn tar hand om uthyrningen av din lägenhet/bungalow när du själv inte bor i den. Hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämmning, avsyning, städning och betalning. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i gemensamma frågor och angelägenheter och som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka, så som ekonomi och service. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster, löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare sköter du själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet/bungalow och ansvarar för att hålla lägenheten i gott skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av slitage. I köpet ingår det mesta du behöver i inventarieväg, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 4 401 kr
  Summa driftskostnad: 850 kr/mån
  Hushållsel: 350 kr/mån
  Uppvärmning: 500 kr/mån
  Pantsättningsavgift: 455 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
  Överlåtelseavgift: 1138 kr

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl-

  OMRÅDE

  Novi resort är beläget strax norr om Visby ringmur, precis intill havet och den vackra strandpromenaden. Visby innerstad är fantastiskt vacker året om och har mycket att erbjuda. En spännande historia med ringmuren som signum, pittoreska, kullerstensladga gränder, torg och kyrkoruiner från medeltiden. Visby är även en modern och attraktiv stad full av butiker, caféer, krogar och restauranger. Det är av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 året-runt-öppna ställen, än fler sommartid. Området vid Visby hamn har på senare år expanderat, här ligger idag Uppsala universitet, Campus Gotland , Almedalsbiblioteket och kongresshallen Wisby Strand. Intill Novi resort finns vackra naturstigar och man kan även gå eller cykla längs havet både norr och söder över på motionsvänliga vägar. Avstånd till (ca): Livsmedelsaffär 1,5 km Centrum 1,5 km Flygplats 3 km Hamnterminal 2,5 km Badmöjligheter 100-300 m Restaurang 0-250 m

  DOKUMENT & LÄNKAR
  SÄLJAREN BERÄTTAR

  "Vi köpte bungalow när vi båda (systrar) väntade på barn. Största anledningen till köpet är den internationella standarden på boende samt inkomstkällan när vi inte utnyttjar enheten. Ett stort plus är närheten till Visby flygplats och hamnen eftersom vi bor i Stockholm. Den är utmärkt för barnfamiljer eller familjer som inte vill renovera på semestern. Det är verkligen barnvänligt med plana lekytor, lekparker, vackra badplatser och tennisbanor. Vi älskar kvällspromenaden, strandpromenaden från vårt bungalow till Visby centrum i kvällssol och det är väldigt lyxigt med möjlighet till hotellfrukost och restaurangen i området. Vi bjuder vänner, stora sällskap, till Gotland, vi kan smidigt och enkelt fira högtider som påsk, midsommar, kräftskivor och nyår på resorten. Gästerna bor på Novi Resort - ett enkelt sätt att umgås i stora sällskap. Vi upplever att det finns en fin gemenskap i bostadsrättföreningen med kontinuerliga middagar på Novi -det är mycket trevligt och socialt!"


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina bungalow som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.”