0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
BOKA VISNING

Bästa läge vid havet på lyxig resort

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31

 • Boarea

  56 kvm

 • Avgift

  4565kr/mån

 • Upplåtelseform

  Bostadsrätt

 • Rum

  3:a + Kök

 • Våning

  4 och 5 av 5

 • Utgångspris

  2195000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 407

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 407, Visby

  BESKRIVNING

  Här bor du på en exklusiv resort med möjlighet att utnyttja hotellets service. På anläggningen finns tillgång till pool, gym, restauranger och badstrand alldeles intill. Uthyrningsavtal som ger ägaren möjlighet till goda intäkter på sin lägenhet, vilket innebär att du lämnar din lägenhet tillgänglig för uthyrning när du inte själv är där. Enkelt och problemfritt ägande där kan du njuta av din semester utan en massa måsten!

  FAKTA

  Pris: 2195000kr
  Pristyp: Utgångspris
  Adress: S:t Göransgatan 31
  Bostadsrättsförening: Brf resort Visby
  Lägenhetsnummer: 407
  Boa(ca): 56
  Boa enligt: Bostadsrättsföreningen
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2

  Övriga utrymmen i föreningen: Gemensamma utrymmen: Utomhuspool med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till sviterna finns i källare i hotellbyggnaden.

  Andelstal: 0.6858
  Byggnadsår: 2008
  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum: Härlig etagevåning med hela tre balkonger. Vackra möbler och inredning. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golven i alla rum. På entréplan ligger ett sovrum med våningssäng och utgång till balkong med morgonsol. Intill finns ett badrum med grått klinkergolv och duschhörna. På övre plan ligger vardagsrummet med köksdel i öppen planlösning. Utgång till balkong i söderläge med havsutsikt, här finns en markis. Köket har svarta moderna luckor, vit bänkskiva med infälld glaskeramikhäll och diskho, kylskåp med frysfack, diskmaskin och micro. Sovrum med balkong där frukosten kan avnjutas i morgonsol. Med ingång från sovrummet ligger badrummet helkaklat i grått med dusch. När du köper lägenhet eller bungalow ingår det mesta du behöver i priset, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning. Lägenheten har en ny Samsung 55" Smart-TV med Bose ljudanläggning, samt ny bäddsoffa. Även nya utemöbler.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 4565kr

  Beskrivning månadsavgift: Från den 1/10 kommer värme och el ej längre ingå i avgiften utan debiteras separat.

  Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. På hotellet finns lokaler för möten med upp till 150 personer. Föreningen äger tomträtten Norderstrand 1:21 med 118 bostadsrättslägenheter samt en lokal. Föreningen äger även strandrestaurangen. Total boarea. 6413 kvm. Loa 1433 kvm. Pool 25*10 m.

  OMRÅDE

  Avstånd till: Livsmedelsaffär 1,5 km Centrum 1,5 km Flygplats 3 km Hamnterminal 2,5 km Badmöjligheter 100-300 m Restaurang 0-250 m.

  DOKUMENT & LÄNKAR
  ALLMÄNT

  BRF Resort Visby. Som bostadsrättsägare har du alltid full bevakning och kontroll av din lägenhet samtidigt som du får tillgång till service oavsett när på året du väljer att vistas på resorten. Därutöver ger uthyrningsavtalet dig möjlighet till intäkt på din lägenhet och god avkastning på sikt. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift erbjuds du en bra möjlighet att delvis finansiera ett exklusivt semesterboende. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning all den tid du inte själv är där. Eftersom föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, tar arrendatorn även hand om uthyrningen av din lägenhet eller bungalow när du själv inte bor i den. Det betyder att hotellet sköter allt det praktiska med nyckelutlämning, avsyning, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Din del av uthyrningsintäkterna betalas ut till dig i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i alla gemensamma frågor och angelägenheter. Som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka ditt boende. Ekonomi, service och andra boendefrågor är exempel på sådant du kan vara med och besluta om. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. Trädgårdsskötseln ligger på bostadsrättsföreningen. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster; fönsterputsning, säsongsstädning och löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare ansvarar du för att hålla lägenheten i bra skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av normalt hotellslitage. Du sköter själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet eller bungalow. Uthyrning. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Egna bokningar sker före den 1 september. Man har möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis. . Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se