0498-123 23 23 | kontakt@homebydean.se SÖDERVÄG 3A | 621 58 VISBY | KARTA
Meddelandet skickat
BOKA VISNING

Modernt boende med hav och pool runt hörnet, ett stenkast från Visby ringmur

Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina bungalow som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.

 • Beskrivning

  Visa alla bilder

  Planlösning

  Visningar

 • Adress

  S:t Göransgatan 31, bungalow 52

 • Boarea

  50 kvm

 • Avgift

  4075kr/mån

 • Upplåtelseform

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 + kök

 • Våning

  1 av 2

 • Utgångspris

  2 100 000 kr


S.t Göransgatan 31, lgh 52

 SE ALLA BILDER
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing
images housing

  Planlösning

  planlösning

  S.t Göransgatan 31, lgh 52, Visby

  BESKRIVNING

  Här får du nöjet att njuta av strålande havsutsikt och härliga solnedgångar. Exklusiv bungalow där samtliga inventarier ingår, med fint läge bara ett stenkast från Visby innerstad. Tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. Nära restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Uthyrningsavtal ger ägaren möjlighet till goda intäkter.

  FAKTA

  Pris: 2 100 000kr
  Pristyp: Utgångspris
  Adress: S:t Göransgatan 31, bungalow 52
  Bostadsrättsförening: Brf resort Visby
  Lägenhetsnummer: 52
  Boa(ca): 50
  Boa enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
  Antal rum: 3
  Antal sovrum: 2
  Objekttyp: Fritidshus
  Fastighetsbeteckning: Brf resort Visby

  Övriga utrymmen i föreningen:

  Gemensamma utrymmen: Utomhuspool med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till sviterna finns i källare i hotellbyggnaden. Pool: 25x10 m platsgjuten betong med ingjuten belysning.

  Andelstal: 0,6123
  Byggnadsår: 2008
  TV/internet: TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

  Beskrivning av samtliga rum:

  Smakfullt inredd med svartmålad furupanel som kontrasterar mot de vitmålade väggarna och stora fönster som släpper in ljus. Gotländskt kalkstensgolv med golvvärme. Ljust rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till egen altan med dusch. Köket har vit bänkskiva med infälld glaskeramikhäll och diskho. Två sovrum, båda med ingång till badrummet. Det ena sovrummet har stor dubbelsäng och utgång till altanen. Det andra sovrummet har våningssäng. Båda med bra förvaring. Lyxigt vitkaklat badrum med golv av gotländsk kalksten. Badkar, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett fristående förråd. När du köper lägenhet eller bungalow ingår det mesta du behöver i priset, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  KOSTNADER

  Månadsavgift: 4 075kr

  Beskrivning månadsavgift: El och värme ingår inte i månadsavgiften.
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
  Överlåtelseavgift: 800kr

  Allmän information: NOVI resort Visby ägs av BRF Resort Visby och drivs av Novi Resort. Som bostadsrättsägare har du full bevakning och kontroll av din lägenhet/bungalow samtidigt som du får tillgång till service. Genom att kombinera de individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift ges möjlighet till goda hyresintäkter. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning den tid du inte själv vistas där. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt. Man har även möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, och arrendatorn tar hand om uthyrningen av din lägenhet/bungalow när du själv inte bor i den. Hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämmning, avsyning, städning och betalning. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i gemensamma frågor och angelägenheter och som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka, så som ekonomi och service. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster, löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare sköter du själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet/bungalow och ansvarar för att hålla lägenheten i gott skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av slitage. I köpet ingår det mesta du behöver i inventarieväg, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

  OMRÅDE

  Novi resort är beläget strax norr om Visby ringmur, precis intill havet och den vackra strandpromenaden. Visby innerstad är fantastiskt vacker året om och har mycket att erbjuda. En spännande historia med ringmuren som signum, pittoreska, kullerstensladga gränder, torg och kyrkoruiner från medeltiden. Visby är även en modern och attraktiv stad full av butiker, caféer, krogar och restauranger. Det är av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 året-runt-öppna ställen, än fler sommartid. Området vid Visby hamn har på senare år expanderat, här ligger idag Uppsala universitet, Campus Gotland , Almedalsbiblioteket och kongresshallen Wisby Strand. Intill Novi resort finns vackra naturstigar och man kan även gå eller cykla längs havet både norr och söder över på motionsvänliga vägar. Avstånd till (ca): Livsmedelsaffär 1,5 km Centrum 1,5 km Flygplats 3 km Hamnterminal 2,5 km Badmöjligheter 100-300 m Restaurang 0-250 m

  DOKUMENT & LÄNKAR
  ALLMÄNT

  BRF Resort Visby Som bostadsrättsägare har du alltid full bevakning och kontroll av din lägenhet samtidigt som du får tillgång till service oavsett när på året du väljer att vistas på resorten. Därutöver ger uthyrningsavtalet dig möjlighet till intäkt på din lägenhet och god avkastning på sikt. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift erbjuds du en bra möjlighet att delvis finansiera ett exklusivt semesterboende. Ägarkonceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning all den tid du inte själv är där. Eftersom föreningen arrenderar ut hotellets skötsel, tar arrendatorn även hand om uthyrningen av din lägenhet eller bungalow när du själv inte bor i den. Det betyder att hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämning, avsyning, städning och betalning. Din del av uthyrningsintäkterna betalas ut till dig i efterskott. Du äger en andel i bostadsrättsföreningen. Föreningen har en styrelse som beslutar i alla gemensamma frågor och angelägenheter. Som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka ditt boende. Ekonomi, service och andra boendefrågor är exempel på sådant du kan vara med och besluta om. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. Trädgårdsskötseln ligger på bostadsrättsföreningen. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. hyresgäster; fönsterputsning, säsongs-städning, löpande hotellstädning etc. Som bostadsrättsägare ansvarar du för att hålla lägenheten i bra skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av normalt hotellslitage. Du sköter själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet eller bungalow. Uthyrning Egna bokningar sker före den 1 september varje år. Man har möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.


Mäklare

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Charlott Nordahl Grauning

+46705481298

charlott@homebydean.se

“Njut av havsutsikt och lättsamt boende. Strax norr om Visby innerstad ligger denna fina bungalow som kan ge intäkter när du inte själv vistas där.”