Team HBD

Charlott
Varje bostadsaffär kräver ett stort personligt engagemang och mötet med människor är det bästa med mitt jobb som mäklare. Jag är engagerad och noggrann och min målsättning är att såväl säljare som köpare skall känna trygghet och förtroende genom hela försäljningsprocessen.

Jag har följt Home by Dean från starten, först som mäklarpraktikant och visningsvärd och sedan jag blev registrerad mäklare i början av 2014 har jag arbetat med en rad spännande objekt och fantastiska fastigheter.

Förutom arbetet har jag ett brinnande intresse för hästar och ridsporten. Jag förmedlar därför gärna allt från fritidshus och permanenta fastigheter och lägenheter till hästgårdar!

Sofia
Högsta kvalitet och engagemang är genomgående ledord i allt jag gör och jag ser till att de hem jag förmedlar marknadsförs med de bästa bilderna och de snyggaste texterna. Det roligaste med att arbeta som fastighetsmäklare är alla vackra bostäder jag får se, trevliga människor jag får träffa och spännande historier jag får dela om hur de hittar sina drömhus!

Jag startade Home by Dean 2012, efter att ha utbildat mig till fastighetsmäklare både i Australien och i Sverige och sedan arbetat några år inom en större mäklarkedja på Gotland.

Inredning är ett av mina största intressen och jag älskar att fynda på loppisar och i alla Gotlands underbara butiker!