text-page-banner

Vi är bäst på att vara mäklare

och lämnar med varm hand över andra saker till proffs inom andra områden. Vi är stolta över att samarbeta med våra vänner nedan. Finns du inte med på listan? Kontakta oss gärna så får vi se hur vi kan jobba ihop!

 

Hallfreda

Välkommen till Gotland på visning. Passa på att bo på underbara Hallfreda hotell till rabatterat pris medan du är här för att hitta ditt drömhem! I en gårdsidyll, knappt en mil från Visby med bästa utgångsläge för dina visningar ligger Hallfreda Hotell. Gården har anor från 1300-talet och mangårdsbyggnaden är idag ett vackert hotell med en blandning av italiensk prägel och gotländsk charm. Uppge bokningskoden Home by Dean mäklare när du bokar så får du 100 kr rabatt per rum och dygn under för- och eftersäsong. Kontakta Hallfreda hotell för mer information.

3klippthallfreda

www.hallfredahotell.se

 

Husesyn Svenska Besiktningar AB

Din specialist på överlåtelsebesiktning, entreprenadbesiktning och energideklaration.

Husesyn Svenska Besiktningar AB ägs och drivs sedan starten 2006 av Marie Fägerman.

  • Arbetet sker enligt kvalitetssäkrade rutiner och skall präglas av professionalitet, oberoende, opartiskhet och integritet.Bolagets besiktningsmän är certifierade av SP SITAC och anslutna till Sveriges Byggingenjörers Riksförbund med därtill hörande förpliktelser.
  • Företaget skall följa gällande lagstiftning.
  • Bolaget har gällande konsultansvarsförsäkring.
  • Bolaget har egen certifierad energiexpert.
  • Företaget skall verka för en hållbar utveckling genom att bidra till kunskapen om minskad resurs- och energiförbrukning.
  • Bolaget skall behålla det lilla företagets fördelar; stor omsorg om sin kund, individuellt och pedagogiskt formulerade utlåtanden, snabb och tydlig kommunikation, små overheadkostnader, flexibilitet och hög servicegrad.

www.husesynbesiktningar.se

 

H10 Bar & café

H10 Bar & Café, beläget på Hästgatan 10, mitt i Visby innerstad. Hos H10 hittar du (förutom Home by Deans kontor!) frukost, ett brett utbud av vällagade luncher, hembakat kaffebröd, stans bästa kaffe och en härlig atmosfär. Den självklara mötesplatsen i Visby!

3h10logga

www.h10barcafe.se