text-page-banner

Kontakta oss

Ring, maila eller smsa oss gärna om du har frågor som rör ditt boende!

Fri värdering
Ett enkelt och kostnadsfritt första steg om du går i säljtankar är att värdera din bostadsrätt eller villa så att du får en uppskattning om hur mycket den är värt. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen. Vid en bostadsvärdering eller husvärdering tar vi hänsyn till flera olika faktorer -allt från efterfrågan av just din typ av bostad till marknadsfaktorer som ränteläge och aktuellt utbud på marknaden. Charm, potential och självklart bostadens läge är andra faktorer som påverkar värdet. Vare sig du har en permanent villa, en bostadsrätt, ett fritidshus eller ett sommarhus – kontakta oss på Home by Dean om du vill värdera din bostad! Vi kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du kan ta med till banken. Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra mäklare dig för att boka en tid som passar.

 

VIP

Letar du boende men har ännu inte hittat rätt? Skicka oss dina kontaktuppgifter och önskemål så är du med i vårt VIP-register och vi kontaktar dig så snart vi hittat din drömbostad! Berätta vad det är för område och läge du söker, vilken storlek och hur många rum och vilken prisklass. Skriv också om du har några särskilda önskemål så som havsutsikt, kalkstenshus, renoveringprojekt… Hör gärna av dig redan idag, vi har alltid nya spännande bostäder på gång!

Inspiration

Vill du se villor och bostadsrätter till salu före alla andra? Inspireras av vackra hem och inredningsbilder? Gör oss sällskap på (facebook, Twitter och Instagram). Där visar vi kommande hem till salu, extrabilder från bostäder som inte visas i andra kanaler och tipsar om en massa nyttiga saker för dig som är i köp-, bygg-, renoverings- eller sälj-tankar!

Kontaktuppgifter

E-post: hej@homebydean.se Ring eller SMS:a: 0702 – 81 90 59. Postadress: S:t Hansgatan 15, 621 56 Visby. Besöksadress: Hästgatan 10, H10 (precis bakom caféet!)

Kontakta oss på Home by Dean