text-page-banner

Bli en del av team Home by Dean!

Vi söker en driven, engagerad och serviceinriktad mäklare!  


Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater och ett inarbetat varumärke, där du får fina förutsättningar att nå bästa resultat vid varje uppdrag och skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder.

Genom att kombinera vår mäklafilosfi, där kvalitet är vårt starkaste ledord, med entusiasm, noggranna förberedelser och vår känsla för detaljer gör vi alltid med glädje vårt yttersta för att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda. Med en stor kärlek till hem och inredning ser vi till att de vi förmedlar marknadsförs med de vackraste bilderna och de snyggaste texterna.

 

Home by Dean startades 2012 av Sofia Erlandsdotter Björklund och sedan 2014 är vi två registrerade fastighetsmäklare. Vi är oberoende och inte bundna till någon bank utan samarbetar fint med alla!

 

Vi söker dig som vill vara med och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga! Du är antingen erfaren, registrerad fastighetsmäklare eller nyregistrerad som gärna jobbat som mäklarassistent. Du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av försäljning och internationell kompetens. Om du inte redan känner till Gotland väl ser vi till att du snabbt får rejäl områdeskännedom. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och tillgång till egen bil. Att arbeta hos oss innebär att du har ditt eget företag som under Home by Deans varumärke följer våra kärnvärden och värderingar.

 

Som person är du driven, målmedveten, flexibel och en duktig nätverkare. Självklart är du serviceinriktad, ser möjligheter och gör alltid det lilla extra för att hjälpa dina kunder till sitt livs bästa affär. Professionalism, engagemang och förtroende är viktiga nyckelord för dig och ett sätt att bygga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp med övriga på kontoret. Vi tror att du har höga mål där du ser ett genuint mäklarföretag som den naturliga platsen att uppnå dem. Du har en känsla för detaljer och kärlek till vackra bostäder. Du har ett befintligt eller bygger snabbt upp ditt eget nätverk. Du arbetar självständigt och utför alla delar av förmedlingen från början till slut, vilket bidrar till att kunderna känner sig trygga genom hela processen. Precis som vi vill du vara bäst på marknaden och du tror att kvalitet i ditt arbete är vägen dit!

 

Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat och är ett vikariat för föräldraledighet med möjlighet till förlängning. Provisionsbaserad lön. Säger du ja till våra värderingar är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande,

till hej@homebydean.se

 

Vi tror på nöjda kunder

Välkommen till Home by Dean – mäklare med känsla för detaljer